lauantai 5. marraskuuta 2016

Viimeinen viikko

On erittain vaikeaa uskoa, etta nyt on jo viimeinen viikko taalla Derryssa.
Maanantailla alkaa niin kun aina viikko, ja tyot sen kanssa.
Editoin Students' Union Constitution: ia aamupaivan, kunnes sain viestin Dannylta missa luki etta tanaan lahdet aikaisemmin toista, ja huomenna et tule ollenkaan. terveisin Danny.
Tama suorastaan osoittaa miten iso juttu Halloween taalla oikeasti on verrattuna esim. Suomeen. Ja se etta Halloween tana vuonna oli maanantaina ei haitannut.
No, enhan ma ihan 11 voinut lahtea toista, joten menin Careers Academy:lle auttamaan Stephenia jarjestelemaan kyselyita jota me kerattiin paattajaisista jotka olivat perjantaina.
Hieman ennen kahta lahdin toista valmistautumaan Halloweenia varten. Kotimatkalla huomasin etta ihmiset olivat jo silloin pukeutuneet (ei yllatys sinansa silla jotkut olivat jo viikkoa aikaisemmin pukeutuneet).
Illalla mentiin sitten katsomaan paraatia ja ilotulituksia Strand Roadille. Vaikka satoi kaatamalla ihmiset eivat eparoineet lahtea ulos. Saimme tarpeeksemme ja halusimme jonnekkin sisaan, esim. baariin, mutta se oli helpommin sanottu kun tehty.. Kaikki paikat oli nimittain niin taynna etta ovetkaan ei menny kiinni..  Lahdettiin sitten litimarkina kotiin vahaksi aikaa, kunnes nalka iski ja menimme hakemaan ruokaa.


Tiistaina menin hieman myohemmin toihin ja perille paastyani huomasin etta olen melkein ainut taalla.. Kolme muuta toissa, ja paiva alkoi kertaamalla Halloween tapahtumat reilun 20minuutin ajan.
Sen jalkeen menin taas constitutionin kimppuun.


Keskiviikkona oli aika hiljaista töissä eikä ollut niin paljon tekemistä. Kävin kaikki paperit läpi ja siistisin työpöytäni valmiiksi. Odottelin vastausta siihen, että oliko tarpeeksi hyvää settiä kirjotettu constitutioniin.
Dannyllä on viikon vapaata, mutta pisti silti viestiä että mennään hänen vanhemmilleen syömään 18 maissa.
Tämähän oli viimeinen kerta jota me nähtiin heidät joten annoimme pienen lahjan ja kiitimme erinomaisesta ruuasta sekä seurasta.

Torstaina herättiin jo 6 aikoihin, sillä nyt nokka suuntas Atten kanssa Dublinia kohti. Kävelimme pitkin jokea, ostareihin, ja mitä tärkeimpään, whiskey kauppaan ja tehtaaseen.
Dublin on kyllä erittäin kaunis kaupunki, jossa olisi kiva käydä paremmalla ajalla. Vaikka oltiinkin 6-7 h siellä niin lisää aikaa ei olisi haitannut.
Visar IMG_20161103_131608.jpgVisar IMG_20161103_162829.jpgVisar IMG_20161103_142542.jpgVisar IMG_20161103_142220.jpgVisar IMG_20161103_134719.jpgVisar IMG_20161103_133536.jpgVisar IMG_20161103_133218.jpg

Perjantai ja viimeinen työpäivä..
Tänään oli töissä vähän enemmän porukkaa, ja itellä olikin melkeen haikee olo.
11 pidettiin perinteiset "perjantaikaffet", mutta tällä kertaa isommat ja 'paremmat' sillä tuore potkunyrkkeilyn naisten maailmanmestari oli tullut takaisin kisoista, ja siksi että on mun viimeinen päivä.
Siinä istuttiin ja juteltiin kun marttakerhossa konsanaan ainakin tunnin verran, ja kivaa oli. Kerrattiin hiukan mitä olin kokenut ja tehnyt yms. Lopuksi sain lahjan ja kiitos&hyvästi kortin kaikilta työkavereilta. Huomasi että kaikki arvostivat sitä että panostin ja tein aina parhaani, ja se tuntui kieltämättä hyvältä.
Juteltiin siinä Dannyn kanssa vielä vähän enemmän ja todettiin että kyllä me vielä jossain vaiheessa tavataan.
No, sitten käskettiinkin lähteä töistä ja ulos juhlimaan, ja mähän teen työtä käskettyä!
Mentiin sitten Aten kanssa illalla ulos ja kivaahan oli.

Lauantai
Olo on melkeen tyhjä. Vaikka on vaikeeta tunnustaa niin kyllähän tässä vaiheessa jo melkeen kotiinkiin kaipaa... Tuntuu että nyt on hyvä aika lähteä. Tottakai täältäkin on uusia tuttavuuksia ja ystäviä saanut, mutta onhan perhe ja vanhat kaverit korvaamattomia.
Käytiin hankkimassa loput tuliaiset ja ruvettiin pakkaamaan. Illemmalla käveltiin pieni 'kaupunkikierros'.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti